ГоловнаЕкономікаБізнес

Найбільший файлообмінник MegaUpload відроджується

Засновника сайту випустили під підписку про невиїзд.

Найбільший файлообмінник MegaUpload відроджується

Засновник найбільшого в світі і нещодавно розгромленого поліцією файлообмінного сайту MegaUpload Кім Дотком прозоро натякнув на відродження ресурсу, пише Хабрахабр.

"Я знаю, на що ви всі чекаєте. Він буде. Цього року. Обіцяю. Більше. Краще. Швидше. 100% надійний і нездоланний", - написав він у своєму Twitter.

Ордер на арешт Доткома було визнано незаконним, слухання про екстрадицію з Нової Зеландії в США перенесли на березень 2013 року, а його випустили під підписку про невиїзд.

Мова також може йти про сервіс Megabox з публікації музики безпосередньо від музикантів. Цей революційний сервіс, де відвідувачі можуть завантажувати будь-які файли безкоштовно, а музиканти отримують 90% рекламних доходів, Кім Дотком так і не встиг запустити - 20 січня 2012 року на його будинок у Новій Зеландії налетіли кілька вертольотів і десятки озброєних новозеландських спецназівців під наглядом агентів ФБР. Того самого дня сайт MegaUpload було закрито. Ось як це було:

Втім, пізніше Дотком уточнив: "Так ... Megabox теж запустимо цього року :-)". Тобто в першому повідомленні йшлося не про Megabox.

Нагадаємо, в січні 2012 року українська міліція під тиском правовласників закрила файлообмінний сайт Ex.ua. Ресурс почав працювати тільки після втручання сина Президента країни Віктора Януковича-молодшого.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram