ГоловнаЕкономікаБізнес

"Лукойл" затіяв реконструкцію своїх автозаправок

Компанія позбудеться застарілих морально і технічно станцій.

"Лукойл" затіяв реконструкцію своїх автозаправок
Фото: EPA/UPG

Мережу автозаправних станцій компанії "Лукойл-Україна" до 2017 року планують повністю реконструювати. Замість застарілих морально і технічно станцій буде введено в експлуатацію нові сучасні комплекси.

Згідно з повідомленням компанії, при цьому споруджуватимуть нові АЗС, перші п'ять із яких відкриють у Запоріжжі, Хмельницькому та Дніпропетровську.

Зміни торкнуться всіх складових автозаправної станції: паливороздавальних колонок і трубопроводів, благоустрою території, внутрішніх приміщень, торгового обладнання. Передбачають також заміну фасаду будівлі АЗС, ремонт навісів над паливороздавальними колонками, заміну цінової стели, укладання нового дорожнього покриття та інше.

"Лукойл-Україна" повідомляє, що процес реконструкції розпочався з АЗС Києва і в середньому планують модернізувати не менш ніж 30 АЗС на рік. До кінця 2012 року планують привести до єдиних корпоративних стандартів 28 АЗС, на 2013 рік заплановано повну реконструкцію 12 АЗС.

Нагадаємо, "Нафтогаз" створює власну мережу АЗС, плануючи зайняти 5% ринку. Крім того, в Україні також відкривають заправки "Газпрому".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram