ГоловнаЕкономікаБізнес

Новий повногібридний кросовер Lexus RX 450h уже в продажу

В Україні авто можна придбати у двох комплектаціях на вибір.

Фото: lexus.ua

В офіційній дилерській мережі Lexus в Україні можна придбати новий повногібридний кросовер RX 450h у двох комплектаціях на вибір: Top Luxury за ціною 94 770 дол. США* і High Luxury за ціною 97 270 дол. США*.

Керувати новим кросовером RX 450h - дивовижне відчуття. Гібридний привід Lexus Hybrid Drive бездоганно поєднує 3,5-літровий бензиновий двигун V6 з двома високопродуктивними електромоторами. Під час сильного прискорення автомобіль розганяється до 100 км/год за 7,9 сек., споживаючи лише 6,3 л пального на 100 км у змішаному циклі. У режимі EV (електромобіль) RX 450h рухається майже безшумно, при цьому не витрачаючи пального і не забруднюючи атмосферу шкідливими викидами. До того ж новий RX 450h - уособлення практичності: його гібридна батарея не вимагає зовнішньої підзарядки і займає мінімум простору, завдяки чому в автомобілі більш ніж достатньо місця для багажу.

Повногібридний кросовер RX 450h укомплектовано 19-дюймовими легкосплавними дисками, світлодіодними передніми фарами, інтелектуальною адаптивною системою освітлення дороги i-AFS, системою автоматичного відведення керма і сидіння водія при виході з авто, системою допомоги під час паркування Park Assist з камерами бокового та заднього огляду, електроприводом дверцят багажника, системою проекції показників на лобове скло, навігаційною системою з жорстким диском на 40 Гб, двозонним клімат-контролем, вентиляцією передніх сидінь, пневматичною підвіскою, 10 подушками безпеки і цілою низкою інтелектуальних засобів безпеки.

Розкішний інтер'єр салону RX 450h демонструє численні нововведення. Система дистанційного керування Remote Touch другого покоління нагадує комп'ютерну мишу і забезпечує швидке управління такими функціями автомобіля, як навігація, клімат-контроль, гучний зв'язок телефону. Ергономічне розташування системи Remote Touch зводить до мінімуму непотрібні рухи з боку водія, тим самим підвищуючи безпеку водіння.

У новому автомобілі RX 450h покращено функціональні характеристики для забезпечення з'єднання мобільних телефонів за допомогою Bluetooth. SMS-повідомлення та електронні листи тепер можуть відображатися на 8-дюймовому екрані, при цьому система включає автоматичні засоби завантаження телефонної книги з під'єднаних мобільних телефонів.

Краща у своєму класі акустична система Mark Levinson, установлена на RX 450h, створює бездоганний об'ємний звук. Ключову роль у неперевершеній роботі цієї системи відіграють 15 динаміків, кожен із яких було розроблено з урахуванням акустичних особливостей його місця в салоні.

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, в салони офіційних дилерів Lexus в Україні. *Оплата у гривнях за курсом НБУ + 1% на день виставлення рахунка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram