ГоловнаЕкономікаБізнес

НБУ за Арбузова витратив на купівлю житла 36 млн грн

Останнє придбання - трикімнатна квартира в Дніпропетровській області.

НБУ за Арбузова витратив на купівлю житла 36 млн грн
Фото: hdom.ru

Регіональні управління Національного банку з моменту призначення головою НБУ Сергія Арбузова витратили 36,4 млн грн на придбання 102 квартир у 17 областях.

При цьому за останній час НБУ витратив 420 тис. грн на купівлю трикімнатної квартири в Дніпропетровській області. Ще 8,49 млн грн отримає держпідприємство "Інститут "Київпроект-5" за роботи з будівництва житлових будинків із вбудованими приміщеннями та підземним паркінгом на вул. Академіка Вільямса, 10 у Києві.

Як повідомляє "Вісник держзакупівель", загалом із 25 червня по 12 липня НБУ разом із регіональними відділеннями на придбання житла, ремонт офісів і послуги з комп'ютеризації витратили 23,41 млн грн.

Так, майже 3 млн грн отримає ТОВ "ПК Проектний комплекс" за проектно-вишукувальні роботи з реконструкції автобази на вул. Ямській, 60 у Києві; 1,83 млн грн - ТОВ "Кумсервіс" за капітальний ремонт будівлі навчального центру НБУ по вул. Андріївській, 1; 7,59 млн грн - ТОВ "Спейс Ай Ті" за поставку обладнання для модернізації волоконнооптичної мережі та його установку.

Нагадаємо, золотовалютні резерви НБУ в червні зменшилися на $1,4 млрд.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram