ГоловнаЕкономікаДержава

Колесніков прогнозує аеропортам у Донецьку та Львові майбутнє з пасажирами

Зокрема за оцінками міністра, львівський аеропорт минулого року перевіз 300 тис., цього року перевезе 750 тис. пасажирів.

Колесніков прогнозує аеропортам у Донецьку та Львові майбутнє з пасажирами
Фото: Макс Левин

Львівський і донецький аеропорти 2012 р. збільшать пасажирооборот вдвічі - і це не залежить від проведення Євро-2012.

Про це заявив віце-прем'єр, міністр інфраструктури Борис Колесніков, передає прес-служба відомства.

"Львівський аеропорт минулого року перевіз 300 тис. пасажирів, цього року перевезе 750 тис. пасажирів, з них 50 тис. на Євро, - зазначив Борис Колесніков. - Донецький аеропорт перевіз 800 тис. минулого року, цього року очікується 1 млн 250 тис. пасажирів".

Також віце-прем'єр-міністр України повідомив, що всі об'єкти, які готувалися до Євро-2012 затребувані зараз і надалі будуть задіяні на 100%.

За заповнюваністю стадіонів, як зазначив Колесніков, все залежатиме від тієї гри, яку продемонструють команди своїм уболівальникам.

Львівський і Донецький аеропорти жодна зі світових компаній не хоче брати в концесію... А щодо "Борисполя" ми ведемо переговори з чотирьома брендами.

— Борис Колесніков

Крім того, за його словами, футбольний чемпіонат Європи 2012 р. відбувається в Україні на високому рівні. "Турнір проходить блискуче і всі жителі міста на гідному рівні прийняли гостей не тільки з-за кордону, але і з самої України. Безсумнівно, що чемпіонат закінчиться успішно", - сказав Колесніков.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram