ГоловнаЕкономікаБізнес

Постачальник дорогої малини для влади пояснив її вартість

У всьому винуваті українські фермери.

Постачальник дорогої малини для влади пояснив її вартість
Фото: www.bashvest.ru

У компанії "Хімконтракт", яка постачатиме підприємству "Гарант-Сервіс" Головного управління справами малину по 672 грн за кілограм, пояснили, чому вона коштує так дорого.

Директор компанії Андрій Панченко вважає, що українські аграрії не можуть запропонувати якісну ягоду, і "Хімконтракт" повинен закуповувати її за кордоном.

"Тому що це імпортна малина... На жаль, ми не навчилися створювати ці умови, щоб вона росла в ідеальному стані", - сказав він програмі Tender News телеканалу ТВі.

Тим часом директор "Гарант-Сервісу" Татяна Козіянчук стверджує, що ціни, які оприлюднені у "Віснику держзакупівель" і в ЗМІ, не відповідають дійсності.

"Хто дав таку інформацію? Звідки ви це взяли. Знайдіть у мене такий документ, що я таке робила. Це взагалі така плітка, таке неподобство. Треба в суд подавати на вас усіх. Та не було цього, даю вам слово, що це брехня, це було 5 кг в упаковці", - сказала вона журналістам.

Нагадаємо, 31 травня "Гарант-Сервіс" уклав низку угод на придбання фруктів, ягід і овочів на загальну суму 2,60 млн грн. Продукти придбано для їдалень ДУС по вул. Банковій, 11 і вул. Шовковичній, 1, їхні ціни в кілька разів вищі за ринкові.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram