ГоловнаЕкономікаДержава

Фахівці визначили найпопулярніший маршрут "Українського експреса"

На "Український експрес" є попит.

Фахівці визначили найпопулярніший маршрут "Українського експреса"

Найзатребуванішим маршрутом "Українського експреса" є Київ-Харків.

Про це свідчать оперативні дані спеціалістів, повідомив заступник генерального директора "Укрзалізниці" Сергій Болоболін під час відправлення в перший рейс до Донецька "Українського експреса", повідомили в прес-службі Мінінфраструктури.

"На сьогодні найбільш затребуваний маршрут - Київ-Харків: його наповненість становить приблизно 80%", - зазначив Болоболін.

За словами заступника генерального директора "Укрзалізниці", наразі заповненість "Українських експресів" у напрямку Львова трохи нижча. Однак він переконаний, що на час Євро-2012 і надалі зростатиме кількість пасажирів, які надаватимуть перевагу саме швидкісним електропотягам.

На швидкісне пересування потягів завжди буде попит - і з боку населення, і з боку тих, хто є відправником вантажів.

— Ігор Бураковський, директор Інституту економічних досліджень і політичних консультацій

"Уже зараз на ті дні, коли в Донецьку будуть проводити євроматчі, викуплено практично всі квитки - як у напрямку Донецька, так і назад. Це свідчить про те, що на "Український експрес" є попит", - сказав він.

Болоболін зазначив, що очікувана заповненість поїздів у так звані "пікові" дні (п'ятниця і субота) становитиме в середньому 85-90%.

"Ми працюємо на всіх маршрутах над залученням пасажирів. Сподіваюся, що незабаром заповненість "Українських експресів" становитиме не менш ніж 50%", - зазначив заступник генерального директора "Укрзалізниці".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram