ГоловнаЕкономікаБізнес

Ахметов віддасть на піар "Західенерго" 5 млн грн

Бізнесмен найняв для цього компанію мера Львова.

Ахметов віддасть на піар "Західенерго" 5 млн грн
Фото: shakhtar.com

Компанія "ДТЕК Західенерго", яку контролює бізнесмен Рінат Ахметов, домовився з львівською телерадіокомпанією "Люкс" про проведення заходів для формування позитивного іміджу компанії.

Як зазначено у "Віснику держзакупівель", вартість угоди, що її уклали 22 травня, становить 5,35 млн грн.

Кошти призначені на низку проектів, спрямованих на формування позитивного іміджу та репутації "Західенерго" як ефективної та соціально відповідальної компанії.

Сюди входить публікація статей у друкованих ЗМІ, розміщення коментарів у телерадіопрограмах, друкованих та інтернет-ЗМІ, забезпечення інтерв'ю керівників підприємства для ЗМІ, організація прес-турів тощо.

"Нестандартний PR-захід повинен легко асоціюватися з компанією, проходити у формі діалогу або збору інформації від цільової аудиторії, мати високий потенціал для вірусного маркетингу, максимально залучати соціальні мережі та інтернет. Водночас кампанія має бути широко висвітлена в електронних ЗМІ та інтернеті", - йдеться у конкурсній документації.

З метою "відстеження та запобігання можливих негативних проявів у ЗМІ" також проводитимуть моніторинг згадуваності "ДТЕК Західенерго" в інформаційному просторі.

Крім цього, ТРК "Люкс" займатиметься організацією круглих столів, семінарів, зніматиме відеоролики про роботу компанії Ахметова.

Львівське ЗАТ "Телерадіокомпанія "Люкс" контролює група мера Львова Андрія Садового. Своїх акціонерів компанія не розкриває. До складу засновників входять Ігор Копестинський, Андрій Стецьків, Лариса Сенишина, Андрій Білоус, Віра Савчин.

Нагадаємо, Ахметов отримав контроль над "Західенерго", купивши 45% цієї компанії наприкінці минулого року на приватизаційному конкурсі за 1,9 млрд грн.

"Західенерго" - п'ята за величиною енергогенеруюча компанія України з встановленою потужністю 4707,5 МВт, що становить близько 9% загальної потужності електроенергетики України. До складу товариства входять Бурштинська ТЕС, Ладижинська ТЕС і Добротвірська ТЕС, а також сервісні підприємства "Галременерго", "Львівенерго-спецремонт", "Львівенергоавтотранс", "Західенергопостач".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram