ГоловнаЕкономікаФінанси

У Євросоюзі придумали, як привабити туристів у Крим

Європейські експерти презентує два нові проекти.

У Євросоюзі придумали, як привабити туристів у Крим

Представництво Європейського Союзу в Україні 28-30 травня презентує два нові проекти, які фінансуватиме ЄС: "Залучення прямих іноземних інвестицій у Севастополь" і "Диверсифікація та підтримка туристичного сектору Криму".

Як повідомили в Севастопольській міськдержадміністрації, тривалість проекту "Залучення прямих іноземних інвестицій у Севастополь" - квітень 2012 року - травень 2014 року, бюджет - 1,9 млн євро.

Тут іноді кажуть про поганий інвестиційний клімат України. Так, проблеми є. Ми не заперечуємо.

— Микола Азаров, прем'єр-міністр України

Проект ЄС "Диверсифікація та підтримка туристичного сектору Криму" спрямований на підвищення ефективності роботи виконавчих органів влади у сфері туризму і суміжних галузях економіки. Аби привабити туристів і сприяти соціально-економічному розвитку півострова, в рамках проекту буде створено стійкий механізм для поліпшення якості курортів, а також диверсифікації туристичних продуктів і якості послуг у Криму.

Тривалість проекту - три роки (2012-2014 роки).

У презентації в Севастополі візьмуть участь голова Представництва ЄС в Україні Жозе Мануел Пінту Тейшейра, голова Севастопольської міськдержадміністрації Володимир Яцуба, голова Севастопольської міськради Юрій Дойников, посли країн-членів ЄС, експерти проекту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram