ГоловнаЕкономікаБізнес

Податкова обшукала фірми Куніцина

"Усе було серйозно - маски-шоу, перевертання столів..."

Податкова обшукала фірми Куніцина
Сергей Куницын
Фото: sevstyle.com

На транспортному підприємстві "Юг-транс", фактичним власником якого є колишній прем'єр Криму Сергій Куніцин, провели обшуки та виїмку документів. Підприємство звинувачують у несплаті податків у розмірі 2,5 млн грн.

Як повідомило "Новый Регион" поінформоване джерело, обшуки та вилучення документів здійснили також у приміщенні, де працюють телеканал "Неаполь" і радіо "Лідер", які також пов'язують з іменем Куніцина.

"На "Юг-трансі" все було серйозно - маски-шоу, перевертання столів... На телеканалі все минуло тихо і спокійно, туди завітали тільки тому, що юридична адреса "Юг-трансу" - така сама, як і "Неаполя", в колишньому приміщенні Народно-демократичної партії. На телеканалі нічого не знайшли, тому що співробітників попередили", - сказало джерело.

Перевірки податківців можуть бути пов'язані з тим, що 11 травня в ефірі телерадіокомпанії "АТР" Куніцин наважився критикувати Президента Віктора Януковича і кримську владу.

Слід зазначити, що зараз Куніцин у Києві, куди його викликав Дмитро Фірташ, фактичний власник футбольного клубу "Таврія", генеральним директором якого є екс-прем'єр автономії. За інформацією джерела, Фірташеві теж не сподобалася поведінка Куніцина в ефірі.

Нагадаємо, Куніцин зараз є депутатом Верховної Ради Криму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram