ГоловнаЕкономікаБізнес

Польська авіакомпанія почала літати в Україну

Відкрито два рейси, і компанія вивчає можливість відкрити ще два.

Польська авіакомпанія почала літати в Україну
Фото: Макс Левин

Польська авіакомпанія Eurolot S.A. з 16 травня відкрила рейси з Вроцлава та Кракова до Львова.

Рейси "Краків - Львів" здійснюватимуть 4 рази на тиждень: щопонеділка, щосереди, щоп'ятниці та щонеділі; "Вроцлав - Львів" - щосереди та щонеділі.

"Для нас, для Eurolot SA, це дуже важливий день. Ми сьогодні відкриваємо 2 міжнародні рейси з Вроцлава та Кракова до Львова. Це наші перші міжнародні рейси, що здійснюються з Польщі в Україну", - сказав на відкритті рейсів представник компанії Маріуш Кокошинський.

За його словами, компанія почала перельоти за 3 тижні до початку чемпіонату Європи з футболу 2012 року, щоб уболівальники могли легко дістатися з обох міст до Львова.

Він додав, що вивчається також можливість відкриття рейсів "Познань - Львів" і "Гданськ - Львів".

"Ще нещодавно ми відкривали новий термінал і дуже багато питань було, які будуть нові авіалінії й які міста ми зможемо ще побачити, використовуючи наш аеропорт. І сьогодні дуже приємно, що ми маємо нового перевізника, перевізника з доступними цінами", - сказав на відкритті директор департаменту Євро-2012 Львівської міської ради Олег Засадний.

За його словами, під час ЧЄ-2012 з футболу у Львові буде багато гостей з Данії та Німеччини, які літатимуть переважно через Краків, тому що там досить великий аеропорт і є можливість долетіти і з Данії, і з більшості міст Німеччини.

Нагадаємо, в "АероСвіті" прогнозували, що вартість пасажирських авіаперевезень в Україні під час Євро-2012 зросте на 10-20%.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram