ГоловнаЕкономікаБізнес

Ахметов продає контент у Мережі

Бізнесмен пропонує ліцензійні фільми та серіали, а також матчі Євро-2012.

Ахметов продає контент у Мережі
Фото: Макс Левин

Компанія Digital Screen (медіа-група "Україна", входить до складу холдингу "СКМ" Ріната Ахметова) оголосила про запуск власного сервісу відео-контенту OLL.tv.

Нова платформа надає доступ до відео- та кіно-контенту, телевізійних серіалів, а також прямих відео-трансляцій. Весь контент порталу ліцензійний.

В межах OLL.tv також реалізують доступ до перегляду матчів Євро-2012 і тематичного контенту, пов'язаного з чемпіонатом, в HD-якості, водночас, крім прямих трансляцій, буде також доступний відкладений перегляд футбольних матчів.

Більша частина контенту в межах сервісу надаватиметься безкоштовно. Платний контент глядачам буде доступний без реклами. Зараз на сайті сервісу представлені кілька основних рубрик відео-контенту, серед яких фільми та передачі для дітей. Ресурс OLL.tv буде доступний не тільки для користувачів ПК. Зовсім скоро в компанії обіцяють запустити перегляд контенту на телевізорах LG і Samsung.

Для зареєстрованих користувачів є кілька додаткових функцій. Зокрема, це можливість підписатися на матчі Євро-2012 за ціною від 20 гривень, можливість додавати фільми в обране, зберігати історію переглянутих фільмів і програм.

Нагадаємо, в "СКМ" Ріната Ахметова входять компанії "Метінвест" і ДТЕК, Перший український міжнародний банк і "Ренесанс-Капітал", телекомунікаційна група Vega, "Медіа Група Україна", видавничий холдинг "Сегодня Мультимедіа", "ЕСТА Холдинг" (нерухомість), "Український ритейл" (роздрібна торгівля), UMG (видобуток глин), "Паралель" (оператор ринку нафтопродуктів), Harveast (сільське господарство), машинобудівний холдинг "Гірські машини" і кілька інших.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram