ГоловнаЕкономікаДержава

Євродепутатам розкажуть про Луганщину

Луганський губернатор вирушив у Брюссель.

Євродепутатам розкажуть про Луганщину
Фото: cxid.info

Голова Луганської обласної державної адміністрації Володимир Пристюк має намір найближчим часом презентувати Луганську область у Європейському парламенті в Брюсселі.

Про це повідомили в прес-службі ОДА.

Напередодні презентації Луганську область відвідав віце-президент Європейського парламенту, голова делегації Комітету парламентського співробітництва ЄС-Україна Марек Сівець.

"Перша наша зустріч була в Брюсселі, ми говорили про те, що потрібен новий погляд на Україну, що є не просто загалом Україна, а є її регіони, зі своїми особливостями та нюансами", - сказав голова Луганської ОДА під час зустрічі з європарламентарієм.

Як зазначив Пристюк, першим кроком стала реалізація проекту "Агромісто" в рамках програми Євросоюзу щодо "Східного партнерства" за участю польської сторони.

При цьому поляки демонструють чимале зацікавлення й усіляко підтримують Луганську область у просуванні цього проекту, сказав губернатор.

Він розповів М. Сівецю про перебіг реалізації проекту "Агромісто" і про те, що у вересні в Луганській області відбудеться ІІІ Міжнародний інвестиційний форум, центральною темою якого стане власне реалізація проекту "Агромісто" як такого, що гарантує продовольчу безпеку регіону.

Нагадаємо, 15 травня в Брюсселі має відбутися засідання Ради співробітництва Україна-ЄС.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram