ГоловнаЕкономікаБізнес

ЛАЗ почав випускати автомобілі швидкої допомоги

Уже продано перші машини.

ЛАЗ почав випускати автомобілі швидкої допомоги
Фото: Макс Левин

Холдингова компанія ЛАЗ почала випускати машини швидкої допомоги на потужностях Дніпродзержинського автобусного заводу.

Новий проект вартістю 60 млн грн реалізують спільно з

французькою компанією Renault, повідомляє прес-служба холдингу з посиланням на директора ЛАЗ Олександра Строганова.

Як повідомив Строганов, наявність замовлень на такі машини дозволяє випускати від 50 до 100 машин на місяць.

"Унаслідок копіткої підготовки для запуску у виробництво швидких наша компанія отримала від французького виробника Renault авторизацію як виробник-трансформатор на виготовлення цих спеціалізованих машин. Так компанія Renaut підтвердила нашу здатність самостійно переобладнати машини Reno-Masters під швидкі, а також підтвердила , що процес відповідає всім вимогам", - зазначив Олександр Строганов.

Він також додав, що сьогодні компанія вже реалізувала перші машини швидкої допомоги ЛАЗ-Renault. Більш ніж десять машин перебувають у виробництві на заводі, і ще частина стоїть на складі компанії Renault і готова для переобладнання.

"Свою зацікавлення продукцією висловив уряд країни в рамках державної цільової програми Євро-2012 і в рамках програми оновлення парку машин швидкої допомоги. Ми готові виконати таке замовлення і виготовити для потреб медичної галузі країни необхідну кількість машин. Зараз чекаємо тільки на підписання відповідного контракту", - резюмував Строганов.

Нагадаємо, влітку 2011 року віце-прем'єр-міністр, міністр інфраструктури Борис Колесніков під час відвідин Львова презентував автомобілі швидкої допомоги спільного виробництва Renaut і ЛАЗ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram