ГоловнаЕкономікаБізнес

"Кінопалацу" загрожує банкрутство.

Дії податкової можуть довести компанію B&H Film Distribution Богдана Батруха (мережа "Кінопалац", студія дубляжу "Ле Доен", агентство "Сінема" та ін.) до банкрутства.

"Кінопалацу" загрожує банкрутство.
Фото: statuspress.com.ua

Про це йдеться в прес-релізі компанії.

"Податкова переслідує компанію з 2010 року. Були вилучені документи, які містять банківську та комерційну таємниці, митні документи. Працівників підприємства викликали на допити", - йдеться в документі.

Від імені податкової бізнес-партнерам приходили листи про компанії з недостовірною інформацією. Одну кримінальну справу проти компанії закрито за рішенням суду. Але вчорашній обшук пройшов у зв'язку з новою кримінальною справою.

"Без опису документів вилучена вся бухгалтерська документація, а також комп'ютери. Причому не тільки компанії B&H, а й мережі "Кінопалац", студії "Ле Доен" і агентства "Сінема", щодо яких не провадять жодних справ", - повідомила компанія .

Дії податкової вже заблокували роботу компанії. У підсумку вона не зможе виконати свої зобов'язання перед виробниками фільмів і зазнає колосальних збитків. Усе це може довести компанію до банкрутства.

Нагадаємо,

податкова наразі не коментує ситуацію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram