ГоловнаЕкономікаБізнес

Гідна альтернатива газовому опаленню!

Гідна альтернатива газовому опаленню!

Уже сьогодні, у світлі нинішніх подій і газового конфлікту з Росією, більшості жителів м. Києва не подають гарячої води. А мер В. Кличко запропонував переходити на котли з твердим паливом тим, хто не хоче мерзнути взимку, адже, за рішенням уряду, через гостру нестачу блакитного палива мінімально допустиму температуру опалення в будинках знизять.

І якщо йдеться про столицю, то що тоді говорити про обласні центри та прилеглі до них міста, тим паче, про села, зручністю життя в яких узагалі ніхто і ніколи не цікавився. Будь-якій розсудливій людині в цій ситуації нескладно уявити, яка зима чекає на всіх і що починати готуватися до неї потрібно вже зараз.

При цьому газові котли, із непомірним зростанням цін на паливо для них,  відходять у минуле, і як ніколи актуальним стає забезпечення тепла в будинках і квартирах за допомогою електричних, твердопаливних котлів і котлів твердопаливних тривалого горіння. Бо саме вони, їхня доступність і різноманітність, представлені в інтернет-магазині опалювальної техніки voltar.com.ua, покликані принести тепло в кожен будинок.

Недарма в народі кажуть, що все робиться на краще. І, можливо, країна так би й тупцювала на місці, опалюючи житло по-старому і затягуючи перехід на сучасне, економічне й екологічне обладнання, переваги якого очевидні.

Зокрема, ККД електричних котлів становить 100%! При цьому вони прості в монтажі, з високим рівнем пожежної безпеки та розраховані на тривалий термін експлуатації. Їх обслуговування зводиться до "0", і вони абсолютно не створюють шкідливих викидів, що свідчить про їхню екологічність.

Твердопаливні котли зі свого боку вражають своїми характеристиками - 100% ККД, низька собівартість палива і висока екологічність.

Від останніх не відстають і твердопаливні котли тривалого горіння, прикметною особливістю яких є довгий цикл, тобто паливо в них не горить, а тліє, довго і рівномірно віддаючи тепло. Вони підходять для приміщень будь-якої площі і дуже прості в регулюванні. До того ж повністю автономні.

Установлення такого обладнання дозволяє не тільки забезпечити безперебійну подачу гарячої води цілий рік і тепла взимку, а зумовлює значну економію коштів і швидку окупність. А головне - за умов мінливої політичної ситуації в нашій країні і зростання цін на газ можна бути абсолютно спокійним за тепло і затишок власних будинку або квартири.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram