ГоловнаКультура

У Росії з першої серії "Слуги народу" вирізали фразу "Путін - Hublot"

У Москві жарту про "хубло" не почули, але в регіонах цензура цього епізоду не торкнулася.

У Росії з першої серії "Слуги народу" вирізали фразу "Путін - Hublot"
Фото: znaj.ua

У Росії з першої серії серіалу "Слуга народу" на телеканалі "ТНТ" вирізали фразу "Путін - Hublot" (назва швейцарських годинників, вимовляється як "юбло"). Про це пише російське бюро BBC.

Згідно з сюжетом, президент Голобородько, якого грає нинішній президент України Володимир Зеленський, приходить вибирати годинник і костюм. Його помічник розповідає йому, що президент РФ Володимир Путін носить годинник марки "Hublot". На це персонаж Зеленського відповідає: "Путін - хубло"?

Саме цей момент був вирізаний з серіалу під час трансляції в Москві. Користувачі соцмереж проте повідомили, що в регіонах цензура цього епізоду не торкнулася і жарт про російського президента пролунав.

Нагадаємо, з 11 грудня телеканал "ТНТ", що належить "Газпрому",  почав показ серіалу "Слуга народу", головну роль в якому виконав Володимир Зеленський.

Студія "Квартал 95" пояснила, що права на трансляцію серіалу "Слуга народу" російському телеканалу "ТНТ" продала шведська компанія "Eccho Rights", яка є дистриб'ютором низки їхніх продуктів з 2012 року. Однак у студії не відповіли, на яких умовах серіал за участю президента України в головній ролі транслюватиметься на російському телеканалі, а також чи отримає студія роялті від трансляцій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram