ГоловнаКультура

Український співак Пономарьов звинуватив американського виконавця в плагіаті

Мовиться про пісню "Я люблю тільки тебе" 2004 року.

Український співак Пономарьов звинуватив американського виконавця в плагіаті
Певец Александр Пономарев
Фото: Макс Левин

Український співак Олександр Пономарьов звинуватив американського виконавця Артуро Черезо в плагіаті пісні "Я люблю тільки тебе".

Про це Пономарьов повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

"Хоче вкрасти пісню мою американець з компаніями! Уже вдруге! Пісню, яку я написав у 2004 році, виклав у YouTube, зараз перезалив, бо якість попередньої версії була не найкращою. І після того почалося. Мова про пісню "Я люблю тільки тебе". Звичайно, буду заганяти цих злодюжок за сині хмари, але... сам прецедент, я в шоці", - написав співак.

Він також звернувся до своїх шанувальників із закликом залишати свої коментарі в YouTube, де викладено пісню у виконанні Черезо.

Нагадаємо, у січні в ЗМІ з'явилася інформація про те, що українського співака Олега Винника якийсь Едель Ліннем звинуватив у крадіжці інтелектуальної власності. Чоловік заявив, що артист нібито вкрав деякі свої пісні в його дружини. У пресслужбі Винника відповіли, що всі публікації, у яких його звинувачують у плагіаті музичних творів артистки Лари Мелтемі, є неправдивими й додали, що це підтверджується експертизою.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram