ГоловнаКультура

Творці "Гри престолів" уклали контракт з Netflix на $200 млн

Беніофф і Вайс обговорювали також співпрацю з Disney і Amazon.

Творці "Гри престолів" уклали контракт з Netflix на $200 млн
Фото: Hollywood Reporter

Творці популярного телесеріалу "Гра престолів" Девід Беніофф і Деніел Бретт Вайс пішли з НВО і уклали багаторічний контракт зі стримінговою платформою Netflix на $200 млн. Про це повідомляє Hollywood Reporter.

"Ми раді вітати Девіда Беніоффа і Дена Вайса в Netflix. Вони є творчою силою і порадували глядачів у всьому світі своїми епічними розповідями. Ми не можемо дочекатися, щоб побачити, що їхня уява принесе нашим глядачам", - заявив директор з контенту Netflix Тед Сарандос.

Як повідомляють, підписаний шоуранерами багаторічний контракт на створення нових проєктів для компанії обійшовся сервісу в 200 мільйонів доларів.

У спільній заяві Беніофф і Вайс відзначили, що в них була чудова десятирічна співпраця з HBO, де вони почувалися як удома, проте Netflix створив щось вражаюче і безпрецедентне, і вони раді, що сервіс запросив приєднатися.

Шоуранери також розповіли, що витратили багато часу на розмови з керівництвом Netflix: "Ми пам'ятаємо одні і ті самі кадри з тих самих фільмів 1980-х, нам подобаються одні й ті ж книги, ми радіємо тим самим можливостям оповіді", - додали творці "Гри престолів".

Відзначають, що Беніофф і Вайс також обговорювали співпрацю з Disney і Amazon, проте після тривалих переговорів вирішили приєднатися до Netflix.

Нагадаємо, старт фінального сезону популярного серіалу "Гра престолів" зібрав рекордну кількість глядачів, порівняно з першими серіями інших сезонів. Прем'єра сезону зібрала 17,4 млн глядачів на всіх платформах на ТБ і стримінгових сервісах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram