ГоловнаКультура

Фестиваль Bouquet Kyiv Stage проводить конкурс "Звуки міста"

Учасникам пропонують записати міські звуки.

Фестиваль Bouquet Kyiv Stage проводить конкурс "Звуки міста"
Bouquet Kyiv Stage 2018
Фото: Bouquet Kyiv Stage

До 18 липня фестиваль Bouquet Kyiv Stage, який відбудеться наприкінці серпня, проводить конкурс "Звуки міста".

Як повідомляють організатори, суть конкурсу - стати співавторами симфонії, яку напише композитор Сергій Круценко. У неї планується вплести звуки, які асоціюються з Києвом.

"Це може бути шум дощу, звуки жвавої міської площі, сміх дітей, гул кавових машин у кафе, гуркіт столичних будівництв або спів птахів у парках. Це можуть бути будь-які звуки, які чітко окреслюють звуковий ландшафт і характер сучасного міста", - пишуть організатори.

"Формат конкурсу дає людям можливість не просто бути пасивними, нехай і вдячними, глядачами, але і стати частиною фестивалю, стати співтворцями київської музики, яка увійде в фестиваль. Це і є справжній творчий процес: коли до твоєї ідеї підключаються інші люди - і це її збагачує", - говорить організатор Bouquet Kyiv Stage Ірина Буданська

Надіслані звуки відберуть члени оргкомітету: Євген Уткін, Любов Морозова і Сергій Круценко.

Учасники конкурсу, чиї аудіофайли відберуть члени журі, стануть співавторами мелодії і отримають персональні запрошення на фестиваль.

Конкурс "Звуки міста" проходитиме до 18 липня включно. Аудіофайли можна надсилати на пошту [email protected] або в telegram чи whatsApp на номер +380634165756. Організатори просять не забути вказати своє ім'я, прізвище та місто.

Фестиваль пройде з 16 по 26 серпня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram