ГоловнаКультура

КМДА в обов'язковому порядку скликає працівників бюджетних установ культури на толоку (документ)

Кожна установа повинна надати певну кількість людей.

Департамент культури Київської міськадміністрації скликає працівників бюджетних установ культури і навчальних закладів на толоку в суботу 20 квітня.

Про це йдеться в документі, який потрапив у розпорядження LB.ua.

"На виконання доручення першого заступника голови КМДА Н. Поровозника прошу забезпечити в обов'язковому порядку участь підлеглих працівників у проведенні толоки 20 квітня 2019 року в сквері на вулиці Котельникова, 26-32", - ідеться в документі, підписаному головою департаменту Діаною Поповою.

Збір учасників призначено на 10-ту годину ранку.

У документі наводиться таблиця, де вказано, скільки людей повинна відрядити кожна установа. Загалом департамент розраховує залучити до толоки понад 300 осіб.

Крім того, в пункті 3 документа є розпорядження "організувати проведення 20 квітня загальноміської толоки з залученням працівників підприємств, установ та організацій незалежно від форм їх власності та відомчого підпорядкування, громадськості". Зокрема, планують виділити 10 осіб від кожного району в Києві для прибирання біля полігону ТВП №5 у селі Підгірці і забезпечити прибирання на міських кладовищах.

Не всі керівники установ культури відправлять своїх працівників на толоку, оскільки в деяких із них субота є робочим днем.

На офіційному порталі Києва йдеться, що до толоки, в рамках якої будуть прибирати сміття і саджати нові дерева, закликають усіх небайдужих, але не вказано про обов'язкову участь у ній співробітників бюджетних установ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram