ГоловнаСуспільствоЖиття

Сенцов у колонії вже нормально харчується і робить спортивні вправи, - адвокат

Український режисер перебуває в загальній казармі.   

Сенцов у колонії вже нормально харчується і робить спортивні вправи, - адвокат
Олег Сенцов
Фото: Радіо Свобода

Українського політв'язня  Олега Сенцова 1 березня відвідала в колонії в "Лабитнангі" адвокат Ольга Дінзе й розповіла, що українець почувається нормально. Про це повідомляє Крим.Реалії.

За її словами, Сенцов збільшив свою вагу. Адвокат розповіла, що він уже добре харчується. Дінзе зазначила, що тепер він перебуває у загальній казармі на 50-60 осіб.

"Близько 12-ї години нарешті вдалося потрапити до Олега. Почувається він нормально. На мій погляд, він досить сильно поправився. Як він пояснив, тепер він добре харчується та робить спортивні вправи. Час він приділяє собі і творчості. Він постійно в роботі, як він пояснює, вони півдня ходять строєм, півдня віддають спорту і творчості. Будь-яких нарікань з боку адміністрації до нього не надходить. Він, відповідно, не скаржиться", - розповіла Дінзе.  

Нагадаємо, Олег Сенцов у серпні 2015 року був засуджений у Росії до 20 років колонії за звинуваченням у "створенні терористичного угруповання в окупованому Криму". Він відбуває покарання в колонії в Ямало-Ненецькому автономному окрузі в місті Лабитнангі. 14 травня 2018 року українець оголосив безстрокове голодування, вимагаючи звільнити всіх українських політв'язнів у РФ. Однак 5 жовтня Сенцов був змушений припинити голодування у зв'язку із загрозою насильницького годування.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram