ГоловнаКультура

З'явився "Квантовий стрибок Франка" в образі супермена

"Підтримуючи "Квантовий стрибок Шевченка", малюю Квантовий стрибок Франка".

На підтримку виставки "Квантовий стрибок Шевченка", яку зіпсували в Київському метро, київський панк-художник Влад Корнюк вирішив намалювати знаменитого українського письменника і громадського діяча Івана Франка в образі супермена. 

"Підтримуючи "Квантовий стрибок Шевченка", малюю Квантовий стрибок Франка", - написав він у соцмережі.

"Знаєте, останнім часом хейтерство почало набирати більших обертів - це дуже засмучує. Чому ці квантострибки викликають таке обурення, особливо у "патріотів". Чим погано те, що ми можемо побачити відомих літературних фігур в образах улюблених героїв або інших відомих людей? Чому ви шукаєте тільки погане в цьому?"- написав він у фейсбуці.

Автор нового образу Франка порадив супротивникам такого мистецтва переключитися на позитив, "тому що краще жити серед добрих людей, а не тих, хто вічно критикує".

"Будьте добрішими і світ стане кращим", - додав художник.

Раніше ілюстратор видання The Devochki Леся Мазаник створила набір постерів із зображенням української поетеси Лесі Українки в неординарних образах. На плакатах знаменита українська письменниця і поетеса постала в образах Фріди Кало, Мерилін Монро, Одрі Хепберн, Нефертіті, Анни Вінтур, Королеви Єлизавети, Чудо-жінки і самого Тараса Шевченка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram