ГоловнаКультура

Помер британський актор Вільям Морган Шеппард, відомий ролями в серіалах "Доктор Хто" і "Зоряний шлях"

Актор помер у віці 86 років у Лос-Анджелесі.

Помер британський актор Вільям Морган Шеппард, відомий ролями в серіалах "Доктор Хто" і "Зоряний шлях"
Уильям Морган Шеппард
Фото: tvguide.com

У неділю, 6 січня, в Лос-Анджелесі у віці 86 років помер британський актор Вільям Морган Шеппард, відомий ролями в серіалах "Зоряний шлях", "Доктор Хто", "Вавилон 5" та інших.

Про це повідомив в Instagram його син, також відомий актор і музикант Марк Андерс Шеппард.

"Ми прийшли провести трохи часу з моїм батьком. Хоча він не міг розмовляти, ми трималися за руки, він сміявся і був такий радий нас бачити. Ми вийшли і прийшли додому. Гарний день. Він був терміново госпіталізований в лікарню і помер о18:30. Моя мати була поруч з ним. Я так вдячний, що йому більше не довелося страждати. Спасибі за всі ваші добрі думки, любов і молитви", - написав він.

Вільям Морган Шеппард народився 1931 року в Лондоні в англо-ірландській родині. У 1958 році він закінчив Королівську академію драматичного мистецтва. У кіно він прийшов не відразу - 12 років Шеппард працював помічником художника, брав участь в бродвейських постановках. Зніматися Шеппард почав тільки в 60-ті роки, а у 80-х йому вдалося попрацювати із знаменитим Девідом Лінчем у його картині "Людина-Слон".

Також Шеппард знімався в серіалах і фільмах франшизи "Зоряний шлях", у серіалах "Доктор Хто" і "Вавилон 5", у фільмі "Престиж" Крістофера Нолана. Він також запам'ятався глядачам своїми ролями в "Безумцях", "Трансформерах" і "Престиж".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram