ГоловнаКультура

Актор Жан Рено приїхав у Карпати на зйомки українсько-французького фільму

Стрічка "Останній крок" стане завершальною в його кінокар'єрі.

Актор Жан Рено приїхав у Карпати на зйомки українсько-французького фільму
Фото: Philip Illienko\Facebook

В Україну на зйомки фільму "Останній крок" приїхав всесвітньо відомий французький актор Жан Рено. Про це написав голова Держкіно України Пилип Іллєнко на своїй сторінці у Facebook.

"Мав честь особисто привітати Жана Рено з приїздом в Карпати для зйомок в українсько-французькому фільмі "Останній крок". Співпраця з зірками такого масштабу - це черговий етап розвитку нашої кіноіндустрії і свідчення довіри до рівня нашого професіоналізму з боку європейських колег", - зазначив він.

Жан Рено виконає у фільмі головну роль. Він зіграє Генрі - найрозшукуванішого серед анонімних найманих убивць, який вперше в житті рятує людину.

Стрічка "Останній крок" - психологічний трилер. Для Жана Рено ця стрічка стане завершальною в кінокар'єрі. Крім того, у фільмі зіграють канадська актриса Сара Лінд, англійський актор Том Хоппер, американський актор Гарі Дурдан, а також українські актори Ігор Цишкевич, Маргарита Бурковська, Олег Карпенко та інші.

Режисером і автором сценарію фільму є француз Фредерік Петижан, продюсерами - Корін Бенішу, Лоран Тальрон, Флоранс Моос ("EAST 35", "SEVEN 52"), Оліас Барко та Олег Герман. Оператором-постановником стрічки є триразовий лауреат премії "Сезар" французький кінооператор Тьєррі Арбогаст.

Зйомки фільму будуть проходити в Карпатах (на озері Синевир), Києві, Нью-Йорку і Канаді.

Вихід стрічки у прокат заплановано на 2019 рік.

Нагадаємо, про те, що Жан Рено зіграє головну роль в Укрїно-французькому фільмі стало відомо в січні цього року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram