ГоловнаКультура

Lucasfilm не замінюватиме Керрі Фішер графікою в нових "Зоряних війнах"

Актриса повинна була виконати важливу роль у дев'ятому епізоді.

Lucasfilm не замінюватиме Керрі Фішер графікою в нових "Зоряних війнах"
Фото: starwars.com

Кінокомпанія Lucasfilm не замінюватиме актрису Керрі Фішер, яка померла в грудні 2016 року, графічною моделлю в наступному епізоді "Зоряних воєн".

"Ми хочемо запевнити наших прихильників, що у Lucasfilm немає планів щодо відродження героїні Керрі Фішер, принцеси або генерала Леї, за допомогою графіки", - цитує заяву кінокомпанії BBC.

Раніше в багатьох ЗМІ з посиланням на анонімні джерела з'явилася інформація, що принцесу Лею Органу в дев'ятому епізоді намалюють за допомогою комп'ютерної графіки, як це зробили з Таркіном (його грав Пітер Кашинг, який помер ще в 1990-х роках) в фільмі "Ізгой-один".

Джерела пояснювали це тим, що героїні Фішер відводилася важлива роль в ще не знятій дев'ятій частині кіносаги. При цьому актриса встигла знятися у всіх своїх сценах у восьмому епізоді "Зоряних воєн", що ще не вийшов на екрани. ЗМІ не виключають, що його доведеться дещо переробити, щоб пояснити відсутність Леї в наступному сезоні.

Фішер, що зіграла в кіносазі "Зоряні війни" Джорджа Лукаса принцесу Лею, померла 27 грудня на 61-му році життя. Їй стало погано 24 грудня в час перельоту з Лондона до Лос-Анджелеса, на борту літака вона перенесла обширний серцевий напад. Актрису доставили в лікарню в критичному стані, як тільки літак приземлився в аеропорту. Через три дні вона померла.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram