ГоловнаКультура

Метт Діллон отримав роль у новому фільмі Ларса фон Трієра

Зірка фільмів 80-90-х зіграє Джека Різника.

Метт Діллон отримав роль у новому фільмі Ларса фон Трієра
Фото: EPA/UPG

Американський актор Метт Діллон ("Дещо про Мері", "Аптечний ковбой") зіграє одну з головних ролей у новому фільмі Ларса фон Трієра "Дім, який збудував Джек".

Як повідомляє Deadline, Діллон зіграє серійного вбивцю на ім'я Джек. Згідно з сюжетом фільму, ми будемо спостерігати 12 років із життя головного героя, поки він стане вбивцею.

Режисер також оголосив ще одного актора з нового фільму - ним став відомий німецький актор Бруно Ганц ("Небо над Берліном"), який зіграє такого собі пана Верге, який і спровокує Джека на розмову про своє життя.

"З превеликим задоволенням повідомляю, що зумів залучити Метта Діллона і Бруно Ганца на головні ролі в "Будинку, який збудував Джек", - коментує фон Трієр. - Ці два джентльмени вплинули на моє кінематографічне становлення. Вони не тільки видатна пара, а й чудові актори, які ідеально впишуться в мою кінематографічну сім'ю".

Незабаром буде оголошено і решту акторського складу, в тому числі чотирьох актрис, яких фон Трієр шукає на ролі в новому фільмі.

Зйомки "Будинку, який збудував Джек" пройдуть у Тролльхаттені (Швеція) і Копенгагені (Данія).

Спочатку планували, що драма про маніяка буде серіалом, але в лютому цього року стало відомо, що Трієр робить фільм.

Нагадаємо, в попередньому фільмі Ларса фон Трієра зіграв інший голлівудський актор, відомий своїми ролями в 80-90-х - Крістіан Слейтер. Він зіграв батька головної героїні у фільмі "Німфоманка".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram