ГоловнаСвіт

У Балтиморі чоловік у костюмі панди погрожував підірвати телестанцію

Нападника знешкодили поліцейські

У Балтиморі чоловік у костюмі панди погрожував підірвати телестанцію
Фото: WJZ

У місті Балтимор у США чоловік у костюмі панди з хірургічною маскою на обличчі погрожував підірвати будівлю телестанції Fox45.

Про це повідомляє CBS Baltimore із посиланням на прес-секретаря поліції Ті Джея Сміта.

Чоловік увійшов до будівлі телестанції і погрожував активувати вибуховий пристрій. Зі собою він мав флеш-накопичувач, на якому, за його словами, була "важлива інформація, яку треба було дати в ефір". Він порівняв ці дані з "панамським документами".

Також на парковці біля телестанції підпалили автомобіль, імовірно, він належав чоловікові, який погрожував. З метою безпеки працівників Fox евакуювали.

Після того, як чоловік покинув будівлю і не відреагував на вимоги поліцейських вийняти руки з кишень, в нього вистрілив снайпер. Представник правоохоронців повідомив, що чоловік живий. До лежачого на тротуарі порушника відправили робота, який зняв з нього одяг, дроти і предмет, схожий на вибуховий пристрій.

Після обстеження з'ясувалося, що "вибухівка" складалася із шоколадних батончиків, загорнутих у фольгу і з'єднаних дротами.

Чоловіка госпіталізували.

Нагадаємо, в серпні 2015 року чоловік застрелив двох журналістів телеканалу CBS у штаті Вірджинія під час прямого ефіру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram