ГоловнаКультура

Вийшов другий тизер нового сезону серіалу "Картковий будиночок"

Прем'єру заплановано на березень 2016 року

Відеосервіс Netflix показав тізер четвертого сезону популярного серіалу "Картковий будиночок".

У ролику демонструється передвиборний плакат кандидата в президенти США Френка Андервуда, який обіцяє "повернути Америку на правильний шлях розвитку". Також у кадрі з'являються колії метро у Вашингтоні, на яких лежить букет квітів.

У грудні 2015 року Netflix випустив ще один ролик на підтримку нового сезону "Карткового будиночка". Відео було стилізоване під політичну рекламу, у якій кандидат Френк Андервуд каже: "Америка, я ще тільки почав".

Нагадаємо, "Картковий будиночок" - один із найуспішніших проектів Netflix. Прем'єра першого сезону відбулася 1 лютого 2013 року, коли всі 13 серій виклали онлайн. Вихід нового, четвертого, сезону заплановано на 4 березня 2016 року.

Серіал розповідає про кар'єру конгресмена від Демократичної партії Френка Андервуда на тлі інтриг в американській адміністрації. Головний герой у підсумку стає президентом США. "Картковий будиночок" є рімейком однойменного британського серіалу 1990 року про політичне середовище під час роботи Маргарет Тетчер на посаді прем'єр-міністра.

"Картковий будиночок" номіновано на 9 премій "Еммі", в тому числі у категоріях "Кращий драматичний серіал" і "Краща режисура", у якій висунули Девіда Фінчера, котрий зняв для "Будиночка" дві перші серії. Фінчер також є продюсером серіалу.

У липні 2014 року делегація Росії в ООН заборонила зйомки серіалу у приміщенні Ради Безпеки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram