ГоловнаКультура

Фільм Анатолія Матешка "Полон" вийде в прокат 4 лютого

Українську стрічку покажуть в сотні кінотеатрів

Фільм Анатолія Матешка "Полон" вийде в прокат 4 лютого

Фільм українського режисера Анатолія Матешко "Полон", який вперше представили на Каннському кіноринку, а згодом - на Одеському кінофестивалі, вийде в широкий прокат 4 лютого 2015 року.

Про це заявив власник дистриб'юторської компанії B&H Film Distribution Богдан Батрух "Телекритиці". "Ми плануємо, що прокат охопить не меншу кількість кінотеатрів, ніж "Поводир". Це 120-130 кінотеатрів", - повідомив він.

Кіно демонструватимуть російською мовою без субтитрів.

Повнометражний чорно-білий ігровий фільм Captum ("Полон") був знятий на власні гроші режисера Анатолія Матешка і продюсерів - Олександра Ітигілова та Антона Сладкевича. Зйомки тривали лише тиждень поблизу Броварів.

Це історія про 12 полонених і двох охоронців, які щодо фізичного знищення полонених влаштовують гру зі ставками. За сюжетом фільму, жінка їде звільняти свого сина з полону абстрактних людей у цивільному. Вона й сама потрапляє в полон, з якого неможливо вирватися. Разом з нею інші герої стрічки намагаються вижити і знайти своїх полонених дітей. 70% дії фільму відбувається в замкнутому приміщенні з полоненими.

Ролі у фільмі виконали Лариса Руснак, Володимир Горянський, Остап Ступка та інші актори.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram