ГоловнаКультура

В Україні розпочали зйомки серіалу про міліцію "Володимирська, 15"

Головний герой - майор Дикий - увірував в цінності Майдану.

В Україні розпочали зйомки серіалу про міліцію "Володимирська, 15"
Фото: http://ictv.ua

Телеканал ICTV і кіностудія FILM.ua розпочали зйомки серіалу "Володимирська, 15".

"Післямайданний Київ, 2015 рік. Кількість злочинів збільшується, а кваліфікованих кадрів у міліції катастрофічно не вистачає. Повна дискредитація співробітників правоохоронних органів, всенародна нелюбов до погонів і відчай громадян... Чи можна тепер повернути міліції репутацію, здавалося б, утрачену назавжди? І що потрібно, щоб перемогти хвилю беззаконня, яка буквально накрила столицю? За справу беруться професіонали - кращі з кращих, вони об'єднають свої сили і досвід, щоб блискуче знешкоджувати злочинців", - подає сайт ICTV фабулу серіалу.

"Начальник Подільського райвідділення полковник Безлюдний наважується на сміливий крок - створює оперативну групу з талановитих професіоналів-одинаків... На чолі групи стає сміливий, упевнений і безапеляційний майор Дикий у виконанні Сергія Стрельникова... Дикий свято переконаний у тому, що Майдан дав Україні можливість побудувати по-справжньому правову державу", - продовжує телеканал.

Перераховуються також головні герої серіалу, в повідомленні є їхня коротка характеристика.

"Майор Дикий - людина закрита, захоплюється східною філософією і єдиноборствами. Має гостре чуття й завищене почуттям справедливості.

Капітан Петренко - оперативник із великим досвідом і специфічними методами збору інформації, веселун і балагур.

Капітан Холодова - комп'ютерний геній, балістик, розумна, розважлива і холодна.

Лейтинант Ковалевський - студент-практикант, легко навчається і легко потрапляє в безглузді ситуації. Привабливий і симпатичний шибеник", - перераховує ICTV.

Серіал "Володимирська, 15" вийде в ефір уже восени.

Нагадаємо, Держкіно заборонило до показу близько 165 фільмів і телесеріалів на виконання закону про заборону російських фільмів, знятих після 2014 року, і російських фільмів із пропагандою силовиків, знятих після 1 серпня 1991 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram