ГоловнаКультура

Жерар Депардьє може зіграти у французькій версії "Карткового будинку"

Netflix вперше збирається зняти серіал французькою мовою

Жерар Депардьє може зіграти у французькій версії "Карткового будинку"
Жерар Депардье
Фото: http://novostyar.com

Американський інтернет-сервіс з трансляції фільмів і серіалів Netflix збирається зняти французьку версію популярного серіалу "Картковий будинок". Головну роль у ньому може зіграти Жерар Депардьє.

Про це повідомляє The Independent.

Таким чином Netflix спробує залучити французьку аудиторію і розширити ринок. Зазначимо, що це буде не перший досвід компанії в Європі: зараз вона знімає серіал "Ліллехаммер" спільно з Норвегією.

Французький "Картковий будинок" матиме назву "Марсель". Головний герой - Роберт Таро, мер міста, що вступає в боротьбу за владу зі своїм молодим протеже. Автором сценарію серіалу виступить Ден Френк, володар "Золотого глобуса" за міні-серіал "Карлос".

"Картковий будинок "- відомий американський серіал, поставлений, утім, за однойменним британським серіалом, який виходив на BBC в 1990 році. Головні ролі в американській версії зіграли Кевін Спейсі і Робін Райт. Netflix зняв уже три сезони "Будинку" і планує зняти ще один, який вийде в 2016 році.

Нагадаємо, французький актор Жерар Депардьє недавно представив фільм зі своєю участю на Каннському кінофестивалі. На прес-конференції актор зазначив, що симпатизує українцям, обожнює Україну і Крим, куди він неодноразово їздив, зокрема з колишнім президентом Віктором Ющенком, людиною, яка, за його словами, ніколи не прагнула до влади, хоча влада потрапила до його рук практично випадково.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram