ГоловнаКультура

Девід Лінч погодився зняти продовження "Твін Пікса"

Третій сезон "Твін Пікса" повинен вийти на каналі Showtime в 2016 році

Девід Лінч погодився зняти продовження "Твін Пікса"
Архив
Фото: EPA/UPG

Режисер Девід Лінч погодився брати участь у зйомках продовження телесеріалу "Твін Пікс". Про своє рішення він повідомив у мікроблозі в Twitter, повідомляє Lenta.ru.

"Дорогі друзі, чутки - не те, чим здаються!!! Це відбувається знову. Серіал вийде на телеканалі Showtime", - написав він.

У мікроблозі каналу вже з'явилося повідомлення про початок підготовки до зйомок серіалу.

Нагадаємо, на початку квітня Лінч повідомив, що відмовився працювати над продовженням серіалу — третім сезоном. В якості причини відмови він назвав брак грошей у телеканалу для реалізації його задумів. Після цього виконавці головних ролей серіалу зажадали повернути Лінча в проект.

Третій сезон "Твін Пікса" повинен вийти на каналі Showtime в 2016 році і складатися з дев'яти серій. Серіал транслювався в США з квітня 1990-го по червень 1991 року. Сюжет розгортається навколо вбивства школярки Лори Палмер, яку розслідує спеціальний агент ФБР Дейл Купер. У 1992 році випустили повнометражний фільм "Твін Пікс: Крізь вогонь" (Twin Peaks: Fire Walk with Me), що розповідає передісторію серіалу. Картина отримала негативні відгуки критиків і не окупилася в прокаті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram