ГоловнаКультура

У Києві представлять альбом "Нова Варта" учасників фестивалю "Музика Гідності"

Щоб потрапити на концерт, потрібно стати благодійником

9 травня 2015 року в Sentrum відбудеться концерт-презентація музичного диску «Нова Варта», до якого увійшли композиції молодих виконавців, отримані в рамках фестивалю «Музика Гідності».

Про це повідомляють організатори концерту.

Сім команд із двадцяти, які увійдуть до платівки, представлять на концерті пісні, народжені під час Майдану, АТО, і авторські композиції. У концерті візьмуть участь НастяЗникає (Київ), Procrust (Київ), BAndurbaND (Харків), 4исла ((Ужгород), SWEETLO (Київ), Біла Вежа (Київ), Marija Cheba (Київ), Nesprosta (Київ), ДримбаДаДзиґа ( Київ).

«Після конкурсу серед молодих гуртів, який пройшов у форматі благодійного рок-фестивалю «Музика Гідності», ми зрозуміли, що якісної української музики різних напрямів і стилів, створеної з перших днів Революції Гідності і до сьогодні, величезна кількість, - розповідає Денис Блощинський, організатор концерту «Нова Варта». - Захотілося знайти для цієї щирої музики таких самих щирих слухачів. Так і народилася концепція концерту «Зроби добро і отримай квиток на концерт».

Для того, щоб потрапити на концерт, потрібно заповнити форму на сторінці за посиланням і розповісти про свою добру справу. Після цього можна буде отримати два запрошення на подію. Заявки приймають до 8 травня.

Нагадаємо, на початку квітня в Києві пройшов одноденний фестиваль "Музика Гідності", який відвідали українські військові, переселенці та волонтери.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram