ГоловнаКультура

Роман Віктюк переніс гастролі в Києві через труднощі з перетином кордону

Червневі гастролі Театру Романа Віктюка відклали на листопад цього року

Роман Віктюк переніс гастролі в Києві через труднощі з перетином кордону
Фото: chitay.net

Труднощі з перетином українсько-російського кордону змусили Театр Романа Віктюка перенести гастролі в Києві.

Про це повідомляє прес-служба Театру Романа Віктюка.

Київські гастролі Театру Романа Віктюка у Києві, в рамках яких були заплановані покази в Жовтневому палаці двох вистав «Маскарад Маркіза де Сада» і «Саломея», перенесено з 23 і 24 червня 2014 року на 5 і 6 листопада цього року. Локація залишається колишньою. Причиною перенесення стали труднощі з перетинанням громадянами кордону між Україною і Росією, що виникли останніми місяцями.

«На жаль, сьогодні прикордонні органи України не можуть гарантувати перетин кордону чоловікам, зайнятим у спектаклях - артистам і технічному персоналу Театру Романа Віктюка. А відмова у в'їзді навіть одній людині унеможливлює проведення спектаклів. Дирекцією Театру прийнято рішення про перенесення гастролей», - йдеться в офіційному зверненні керівництва Театру Романа Віктюка.

Водночас організатори гастролей Театру в Україні, а також особисто його художній керівник Роман Віктюк запевняють усіх глядачів, що гастролі обов'язково відбудуться, а всі куплені раніше квитки будуть дійсні, при цьому ціни залишаться колишніми (без доплат).

Нагадаємо, що в лютому цього року гастролі Театру Романа Віктюка пройшли в сімох містах України, проте через трагічні події, що відбулися в Києві в той період, а також об'єктивну неможливість Жовтневого палацу прийняти трупу театру, покази вистав «Маскарад Маркіза де Сада» і «Саломея» у столиці України перенесли на червень 2014 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram