ГоловнаКультура

Автор LB.ua представить свою книгу про українські замки на Книжковому Арсеналі

Книга є науково-популярною енциклопедією

На 4-му Міжнародному фестивалі "Книжковий Арсенал" в неділю буде представлена нова книга постійного автора LB.ua Катерини Липи.

"Науково-популярна книга "Твердині князів Острозьких. Замки, монастирі, храми XIV-XVII cтоліть" від видавництва Laurus призначена не тільки і не стільки для читання, скільки для розглядання, - розповідає Катерина. - Понад 200 ілюстрацій розкажуть читачеві від молодшого шкільного до пенсійного віку про історію будівництва чудових оборонних споруд, бурхливу діяльність князів, яких сучасники називали некоронованими королями Руси-України, переможні війни, меценатство, повсякденне життя в замках і процвітаючі під щедрою княжою рукою міста. Архітектура, зброя, побутові предмети, іконопис і світський живопис відтворюють на сторінках книги атмосферу епохи, оживляють сухі рядки підручників, представляють епізоди історії України близькими і зрозумілими кожному".

"Твердині князів Острозьких. Замки, монастирі, храми XIV-XVII cтоліть" - перша книга серії науково-популярних візуальних енциклопедій "Історія на власні очі", підготовленої видавництвом Laurus.

Автограф-сесія Катерини Липи відбудеться в Книжковому Арсеналі на стенді видавництва Laurus 13 квітня о 14.00.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram