ГоловнаКультура

Наприкінці лютого в Києві виступлять Depeche Mode

Концерт відбудеться в Міжнародному виставковому центрі

Наприкінці лютого в Києві виступлять Depeche Mode
Фото: Александр Ратушняк

Відома британська група Depeche Mode дасть концерт у Києві в рамках другої частини світового туру The Delta Machine Tour. Виступ відбудеться 26 лютого 2014 року в Міжнародному Виставковому Центрі.

13-й студійний альбом групи під назвою Delta Machine вийшов у березні 2013 року на лейблі Columbia Records. Альбом складається з тринадцяти пісень, і йде з фотографією для обкладинки від фотографа та режисера Антона Корбайна (це восьма обкладинка альбому, яку Корбайн розробив для групи).

Один з музикантів групи - Мартін Гор - записав відеозвернення до українських шанувальників:

Зазначимо, що Depeche Mode вже приїжджали в Україну в рамках світового турне, яке почалося в травні 2013 року. Група з великим успіхом виступила на НСК "Олімпійський".

На розігріві у британців виступив американський електронний музикант, продюсер та діджей Меттью Дір.

Спеціально для виступу Depeche Mode побудували сцену, висота якої становила 18 м (висота шестиповерхового будинку). Група відіграла 23 пісні (вісім з них - з нового альбому Delta Machine).

Концерт, який відбудеться в Києві 26 лютого, відрізнятиметься від першого музичним наповненням, повідомляють організатори. Depeche Mode збирається зробити акцент на своїх найпопулярніших композиціях за весь час існування групи. Візуальна частина шоу при цьому залишиться ідентичною.

Depeche Mode - один з найпопулярніших і найвпливовіших британських колективів. Він утворився 1980 року в Базілдоні й відтоді випустив 13 альбомів і 51 сингл.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram