ГоловнаКультура

Вакарчук повідомив, що особисто патрулюватиме Київ, аби захистити від "тітушків"

Він патрулює разом з друзями

Вакарчук повідомив, що особисто патрулюватиме Київ, аби захистити від "тітушків"
Фото: ukraine2012.gov.ua

Співак і лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук повідомив, що патрулює з друзями центр Києва, щоб захистити місто від "тітушків".

"Виїхали з друзями в центр. Не дамо виродкам бити вітрини, машини і людей! Це наше місто", - написав Вакарчук у Twitter.

Раніше формувати загони самооборони киян для захисту столиці від невідомих молодих людей характерної зовнішності,

які групами переслідують журналістів, активістів Євромайдану в центрі Києва, закликав лідер УДАРу Віталій Кличко. Згодом ультрас ФК "Динамо" (Київ) вирішили патрулювати вулиці Києва від спортсменів, найнятих владою, щоб залякувати демонстрантів.

Уночі 21 січня кілька загонів "тітушків" активізувалися в центрі Києва - на Подолі, біля Золотих воріт і біля Михайлівської площі. Активістам Автомайдану і киянам вдалося зафіксувати дії "спортсменів" і маршрути їхнього пересування.

"Тітушки" били скло автомобілів, вітрини та встрягали в бійки з активістами. Двоє спробували напасти на Віталія Кличка. У підсумку вони розповіли йому, що їхнє завдання - організовувати масові заворушення в Києві.

Автомайданівці знайшли кількох молодих людей у спортивній формі в продуктовому магазині на Подолі. Один із них розповів активістам, що йому заплатять 220 грн за ніч. Кільком удалося втекти від активістів через чорних вхід крамниці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram