ГоловнаКультура

Елтон Джон і Queen дадуть сьогодні безкоштовний концерт у Києві

Іноземні музиканти приїхали на запрошення фонду "АнтиСНІД".

Елтон Джон і Queen дадуть сьогодні безкоштовний концерт у Києві
Фото: Макс Левин

Сьогодні, 30 червня, в офіційній фан-зоні чемпіонату Євро-2012 на майдані Незалежності в Києві відбудеться благочинний концерт сера Елтона Джона і гурту Queen з Адамом Ламбертом.

Концерт розпочнеться з виступу Елтона Джона, після чого на сцену вийде гурт Queen.

"Елтон Джон виходить на перший тайм, гурт Queen на другий тайм", - повідомила на прес-конференції в п'ятницю, 29 червня, в Києві засновник фонду "АнтиСНІД" Олена Пінчук.

Зі свого боку, гітарист Queen Браян Мей зазначив, що Елтонові Джону необхідно їхати відразу після свого виступу, тому гурт не зможе виступити з ним разом на одній сцені.

Олена Пінчук наголосила, що довелося докласти певних зусиль, аби організувати концерт 30 червня. "Це великі люди з великим серцем, вони змінили свої плани, вони були дуже заклопотані, мали власні проекти. Вони виділили місяць на репетиції, запросили вокаліста в гурт - і ось вони тут. Їхні видатні пісні мають дуже великий вплив на те, як поводитимуться молоді українці, змусять їх замислитися про те, що потрібно бути обережними, як поводити себе, піклуватися про своїх рідних і близьких", - сказала вона.

Зазначимо, концерт сера Елтона Джона та гурту Queen під гаслом "Твоє життя - не гра. Зупинимо СНІД разом!" почнеться о 20:00 і закінчиться після опівночі.

Виручені гроші від концерту фонд "АнтиСНІД" має намір витратити на проекти, пов'язані з ВІЛ-позитивними дітьми-підлітками.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram