ГоловнаКультура

"Таврійських ігор" не буде й цього року

Організатори не знайшли нового формату, а старий визнали вичерпаним.

"Таврійських ігор" не буде й цього року

Організатори відмовилися від наміру проводити фестиваль "Таврійські ігри" 2012 року.

Про це повідомляє прес-служба компанії-організатора.

Як наголошено в повідомленні, таке рішення оргкомітету ухвалено після глибокого аналізу музичного ринку Європи і після проведення фокус-групи серед фахівців шоу-бізнесу, партнерів фестивалю, глядачів і журналістів.

"Для більшості прихильників фестивалю "Таврійські ігри" ця подія асоціюється з багатоденною різностильовою музичною програмою, конкурсом краси, пивним чемпіонатом і фестивальними пароплавами. Проте в такому форматі фестиваль "Таврійські ігри" - це вже історія, а розвивати його в тому самому напрямку сьогодні не актуально", - йдеться в повідомленні.

В іншому ж форматі фестиваль "Таврійські ігри" організатори вирішили не проводити.

Як нагадують організатори, за 17 років на фестивалі виступили 237 виконавців із 17 країн світу. За ці роки події фестивалю відвідало близько 3,5 млн глядачів.

Міжнародний музичний фестиваль "Таврійські ігри" проводили з 1992 року до 2008-го щорічно. До 2006-го включно місцем проведення було місто Каховка Херсонської області. 2007 року фестиваль проходив на НСК "Олімпійський" у Києві. 2008 року знову повернувся в Каховку. У наступні роки фестивалю не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram