ГоловнаКультура

У Києво-Печерську Лавру пускатимуть за електронним квитком

Бронь доступна через сайт.

У Києво-Печерську Лавру пускатимуть за електронним квитком
Фото: www.dimukraine.com/

З 23 травня в Національному Києво-Печерському історико-культурному заповіднику впровадили цікаве нововведення - в тестовому режимі почала роботу система замовлення електронного квитка.

Наразі через сайт заповідника бажаючі можуть не тільки забронювати квиток, а потім викупити його у касі, назвавши касиру номер замовлення. Але вже найближчим часом відвідувачі отримають можливість сплачувати вартість квитка через Інтернет за допомогою он-лайн-платежів web-money або банківської карти. Планують підключити послугу у відомих платіжних систем Portmone, LiqPay і Pay Pal.

Головним чином, інновація станне в нагоді іноземним гостям музейного закладу, які зможуть заздалегідь замовити необхідну кількість квитків у Заповідника, роздрукувати їх і не витрачати час на очікування біля кас.

Зручна система замовлення електронного квитка виводить Києво-Печерський заповідник на новий якісний рівень музейного сервісу і ставить в один ряд з провідними музейними закладами світу, які вже не перший рік користуються такою опцією.

Нагадаємо, з 1 травня ціна відвідування Національного Києво-Печерського заповідника зросла майже вдвічі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram