ГоловнаКультура
Спецтема
Каннский кинофестиваль

Кайлі Міноуг представила в Каннах фільм зі своєю участю

Вона знялася в картині французького режисера Леоса Каракса "Священні мотори"

Кайлі Міноуг представила в Каннах фільм зі своєю участю
Фото: www.festival-cannes.fr

Співачка взяла участь у прес-конференції разом з Леосом Караксом, виконавцем головної ролі Дені Лаваном, повідомляє власний кореспондент LB.ua в Каннах. За словами Кайлі, вона була щаслива знятися у Каракса. "Коли Леос запропонував мені роль, то розповів сюжет лише в загальних рисах. Кого саме мені доведеться зіграти, я дізналася вже під час зйомок", - сказала вона.

Леос Каракс - один із найбільш оригінальних французьких режисерів. У 80-ті його навіть називали новим Годаром - за новаторські підходи у своїх фільмах. Його картини кілька разів брали участь у Каннському конкурсі, а дебют - "Хлопець зустрічає дівчину" отримав приз молодіжного журі 1984 року.

"Священні мотори" - абсурдистська, але водночас дуже особиста робота режисера. Він і сам підкреслює, що вважає за краще знімати саме таке кіно. Цей фільм він присвятив актрисі Катерині Голубовій, яка довгий час була його музою і знялася в його фільмі "Пола Ікс". Катерина померла минулого року.

Критики та публіка дуже добре відгукуються про новий фільм Каракса, називаючи це тріумфальним поверненням режисера у велике кіно - останній повнометражний фільм він зняв 13 років тому. Чи стануть "Священні мотори" головним претендентом на Золоту пальмову гілку, можна буде сказати вже завтра, коли в журналі Screen опублікують нові рейтинги конкурсних фільмів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram