ГоловнаБлогиБлог Ярослава Дубневича

Популізм vs Реальні зміни

Досить емоційним видався минулий тиждень. Складається враження, що розпочалася виборча кампанія або хтось дуже хоче її прискорити: політичні спекуляції, проплачені мітинги в Києві і найголовніший елемент виборчої риторики – гучні взаємні звинувачення.

Багато політиків вже забули свої обіцянки, дані людям два роки тому, деякі почали давати нові, які нібито зможуть реалізувати, коли отримають всю повноту влади.

Дехто вже на повну включив інформаційні обливання брудом, не жаліючи сил, енергії та значних фінансових ресурсів.

Фото: Макс Требухов

Ну і звичайно, що не оминають такими політтехнологічними засобами Дубневичів. Знову певні журналісти та ЗМІ розкручують замовні матеріали. Передбачаю, що ближчим часом, такі нападки будуть збільшуватись прямо пропорційно із загостренням політичної ситуації.Не буду вдаватись в аналіз зманіпульованих фактів, але всі звинувачення зводяться до двох основних тез: Дубневичі мають гроші та лобіюють інтереси свого округу.

Ні перше, ні друге я заперечити не можу. Більше того, не бачу в тому нічого поганого. Так, ми з братом не бідні люди та прийшли в політику як успішні бізнесмени. Підприємства, які ми свого часу заснували, і які були знищені за часів Януковича, продовжують працювати та давати робочі місця тисячам нашим співгромадян. Активи всі задекларовані і ми ніколи їх не приховували.

Щодо другої тези, то вважаю що саме для цього мене обрали виборці 120 округу, щоб я відстоював їхні інтереси. І я буду робити все для того, щоб дороги, соціальна інфраструктура та, відповідно, життя громадян були якнайкращими. Це для мене пріоритет – працювати для людей, саме для цього я йшов у політику і оцінку мені будуть давати саме виборці на наступних виборах, коли б вони не відбулися.

І на останок: всі політичні перипетії не завадили якісно попрацювати цього тижня в парламенті над важливими інфраструктурними законопроектами. Розпочато надважливу реформу дорожньої галузі, закладено основу для впровадження в міському пасажирському транспорті електронного квитка.

Ще раз дякую всім, хто долучився до розробки законопроектів та проголосував за них. Саме такою рутинною роботою, яку менше видно за популістичні гасла, ми якісно змінюємо нашу країну та реально наближаємо до європейського рівня життя.

Ярослав Дубневич Ярослав Дубневич , Народний депутат України
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram