ГоловнаБлогиБлог Сергія Капліна

Без права на помилку

Минуло вже два дні, як безслідно пропав мій однопартієць Сергій Лихман. Правоохоронні органи займаються розслідуванням цієї справи і його пошуком. Все свідчить про те, що Сергія викрали. А те, які посади він обіймав у місті, робить цю справу політичною. Тому потрібно, щоб нею зайнялися спецгрупи Генпрокуратури, СБУ та МВС.

Учора цілий день провів у Сумах. Спочатку спілкувався з людьми в рамках Всеукраїнського люстраційного туру. А потім допомагав слідству в справі зникнення голови Сумської обласної організації партії «УДАР» та начальника обласного виборчого штабу Петра Порошенка Сергія Лихмана. Не найприємніша причина, щоб затриматися в Сумах…

Поки що слідство утримується від офіційних коментарів. Але скоріш за все Сергія було викрадено. Цей факт у прикордонному регіоні України не обіцяє нічого хорошого. І криміногенна ситуація точно не буде сприяти територіальній цілісності, якщо в регіоні спалахнуть сепаратистські настрої.

Тому, по-перше, вимагаю, щоб розслідуванням справи зайнялися спецгрупи Генеральної прокуратури, СБУ та МВС. А, по-друге, щоб у регіоні криміногенна ситуація перебувала під контролем правоохоронців. Щоб сепаратизму на Сумщині не було. Оскільки у нас немає права на подальші помилки.

Сергій Каплін Сергій Каплін , Народний депутат, представник профспілок в Парламенті, лідер Партії простих людей
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram