Синє та жовте: символ Дня Матері-2014

10 травня 2014 року, у місті Змієві, що на Харківщині, відбулось патріотичне свято єдності України, присвячене Дню Матері під гаслом "Зміївщина - мати моя!"

Фото: Надано Андрієм Межерицьким

Були згадані найлагідніші слова для найріднішої людини – Мами. Не обійшли увагою виступаючі і рідну неньку - Україну, її нинішні проблеми і жалі.

Десятки прапорів майорять над центральною площею міста Змієва, жовто-блакитні повітряні кульки у руках, на лацканах піджаків, вишиванок та сорочок значки з червоними маками та написом «Ніколи знову» як сивмол неповторення жахіть війни.

День матери

Від мешканки міста Люботин зміївська земля отримала у подарунок стародавній оберіг - ляльку-мотанку, історія походження якої тягнеться у сиві віки.

Свято закінчилось автопробігом, у якому взяло участь близько 60 автомобілів. Кожень автомобіль був прикрашений українською символікою – прапорами, стрічками, повітряними кульками. Чотири колони автомайданівців вирушили по всім населеним пунктам Зміївського району з метою продемонструвати єдність України.

#Автомайдан Змиев - 10.05.14

Цей захід у черговий раз підтвердив наявність у Зміївщини лише одного шляху у майбутньому – під синьо-жовтими прапорами, з тризубом та словами «Ще не вмерла України…» на вустах.

Андрій Межерицький Андрій Межерицький , Депутат Зміївської міської ради Харківської області,
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram