ГоловнаБлогиБлог Дениса Москаля

На Житомирському шосе прибрали «георгіївські» стрічки

На Житомирському шосе елементи декору, які за формою та кольором нагадували «георгіївські» стрічки, після мого депутатського звернення перефарбували у сріблястий колір.

Фото: Предоставлено автором

Нагадаю, що серед мешканців Святошинського району близько місяця тому виник значний резонанс через «георгіївські» стрічки на ліхтарних стовпах. Можете уявити моє здивування, коли у розпал кампанії сепаратистських акцій у східних областях України, учасники яких, як відомо, ідентифікують себе «георгіївськими стрічками», у своєму рідному Святошинському районі на Житомирському шосе помітив предмети дуже схожі на ті ж таки «георгіївські» стрічки.

Переконаний, що у настільки складний для держави час ці декоративні елементи не мають права на існування, надто у столиці України. Адже «георгіївські» стрічки у суспільстві уже стали символом сепаратизму. Тому я одразу ж спрямував депутатські звернення до голови району і керівництва міста з проханням вжити заходів для демонтажу цих предметів. Як результат – елементи оздоблення перефарбували у сріблястий колір.

Денис Москаль Денис Москаль , Депутат Київської міської ради
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram