ГоловнаБлогиБлог Євгена Семехіна

Розкол в ДемАльянсі

Ми, члени Донецької обласної організації політичної партії «ДемАльянс (Демократичний Альянс)» протягом останнього часу неодноразово звертались до Правління партії з вимогами щодо формування спільної позиції врегулювання кризи на сході України, яка була б заснована на мирному вирішенні конфлікту.

Крім того, ми категорично наполягали на недопустимості участі ДемАльянсу у виборах, в той час, коли більшість населення Донецької та Луганської областей не може взяти в них участь, коли кошти, що влада планує витратити на вибори, мають бути спрямовані на відновлення зруйнованої війною інфраструктури, забезпечення потреб вимушених переселенців та інших постраждалих від війни осіб.

Наша позиція щодо мирного врегулювання кризи на Сході заснована на тому, що формально ДемАльянс є партією християнсько-демократичною ідеологією. Людина та її гідність є найвищими цінностями в християнській демократії. Перебуваючи в зоні проведення АТО, ми щодня бачимо порушення людської гідності обома сторонами конфлікту, тому маємо всі підстави вважати, що керівництво партії відмовилось від цінностей християнської демократії, публічно проголошуючи повну підтримку сил АТО, в результаті дій яких гинуть та страждають мирні мешканці Донбасу.

Спільно з «Громадянською позицією» колишнього міністра оборони Анатолія Гриценка ДемАльянс вирішив іти на парламентські вибори-2014, ігноруючи голоси близько 2 млн. мешканців Донецької та Луганської областей. Така в Демократичного Альянсу «демократія» – право голосу лише для обраних.

В такій ситуації ми не маємо іншого вибору, окрім виходу з партії, яка зрадила своїм базовим принципам.

Не зважаючи ні на що в ДемАльянсі залишилось багато чудових людей, які здатні змінити нашу країну на краще. Ми дякуємо їм за той шлях, що ми пройшли разом і бажаємо успіхів в їх подальшій діяльності!

Зобов’язуємось і надалі всіма доступними нам засобами відстоювати інтереси мешканців Донеччини в єдиній незалежній Україні!

Колишні члени політичної партії ДемАльянс (Демократичний Альянс):

Євген Семехін, Голова Донецької обласної організації

Ігор Гулай, Голова Донецького обласного осередку ВМГО «Молодь Демократичного Альянсу», член Бюро Донецької обласної організації

Єгор Нестеров, член Бюро Донецької обласної організації

Ігор Гуменюк, член Бюро Донецької обласної організації

Олександр Барінов, Голова Контрольно-ревізійної комісії Донецької обласної організації

Євген Семехін Євген Семехін , Засновник Донецької обласної організації Політичної партії "ДемАльянс"
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram