ГоловнаБлогиБлог Геннадія Бобова

До проекту "сім'ї" відношення не маю

1 червня деякі ЗМІ розповсюдили інформацію щодо мого входження в групу «За мир і стабільність» лідером якої став Віталій Грушевський, а неформальними кураторами начебто Арбузов, Клименко, Курченко. Автор матеріалу стверджує, що депутати вже отримали баснословні гроші за входження до групи, а також будуть отримувати щомісячні платежі.

Як правило я не коментую відверту маячню, але цього разу, зважаючи на те, що інформацію розповсюдило поважне видання і відома людина, відповім.

Хочу запевнити всіх, що до міжфракційної групи «За мир і стабільність» я не входив і ніхто зі мною переговори про входження до такого депутатського об’єднання не вів.

Більше того, з такою пропозицією до мене не могли підійти в принципі. Я ніколи за часів Януковича, не приховував своє скептичне і критичне ставлення до «сімейних» младореформаторів, за що не раз отримував «останні китайські попередження» і спроби тиску. Це не є якимось секретом. Тому запрошувати мене в групу, яка створюється в їх інтересах зараз, коли країна знаходиться в найбільшій кризі в своїй історії, саме через дії «сім’ї», могла б тільки дуже смілива людина. Я чоловік прямий і відвертий, тому у відповідь на таке запрошення, як мінімум, можу запросто послати на всім відому адресу.

Що стосується фінансів, то варто подивитися в мою оприлюднену декларацію, щоб зрозуміти, що купитися на гроші я не міг. Я далеко не самий заможний депутат в парламенті, але кожну свою зароблену гривню і все своє майно декларую, тому що можу чітко розказати, як я заробив ці гроші. Тож стверджувати, що якийсь олігарх щомісячно виплачує мені заробітну плату може тільки людина, яка зовсім не розуміє про кого вона пише.

Я розцінюю появу цього матеріалу виключно з позицій політичного замовлення. І мені дуже шкода, що так відоме агентство як УНІАН опустилося до банального «чорного піару». Мені хотілося б вірити, що власник агентства, який сьогодні активно займається політикою, не має ніякого відношення до появи цього матеріалу, а інформаційне агентство, яке має відповідати стандартам журналістики, надалі відмовиться від практики розміщення інформації «з душком».

Геннадій Бобов Геннадій Бобов , Народний депутат України, група "Економічний розвиток"
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram