ГоловнаБлогиБлог Сергія Капліна

Кордон на замок!

Учора російсько-український кордон перетнули 4,5 тисячі бойовиків! А вже сьогодні відділ Державної прикордонної служби України - Станично-Луганський, опинився в облозі бойовиків. Під кулями знову опинилися наші прикордонники та солдати. І досі ніхто пальцем не поворухнув, щоб повністю закрити кордон з Росією! І ситуація як з того анекдоту: "Чи я дурень, чи лижі не їдуть?!"

Фото: EPA/UPG

АТО на Донбасі продовжується. Те й чутно, що наші хлопці знищили групу терористів у тій чи іншій місцевості. Але як не дивно, бойовиків стає все більше і більше. І все частіше вони не характерної слов’янської зовнішності. Звичайно ж Путін і Кадиров заперечують присутність своїх військових на Донбасі, але всім і так зрозуміло звідки ноги ростуть!

І може б нашим солдатам, які щодня виживають на 17 гривень 40 копійок і літр води, було б легше справитися з ворогом. Але на державному кордоні терористів радо зустрічають наші прикордонники. Вони їдуть в Україну пачками! А наші прикордонники розводять руками і говорять, що не здатні зупинити навалу бойовиків. Ну звичайно ж! Бо за часів правління Януковича на 2000 кілометрів кордону з РФ було створено 245 пропускних пунктів. І один кілометр кордону охороняє всього-на-всього 2,8 прикордонника!

Головний прикордонник країни Микола Литвин пообіцяв, що лише за п’ять днів посилить кордон на Сході. А тепер тільки уявіть, скільки терористів зможе прорватися за цей час до України! Тому вважаю, що єдиними правильним виходом буде оголошення військового стану на території Донецької і Луганської областей і закриття кордону на замок.

Сергій Каплін Сергій Каплін , Народний депутат, представник профспілок в Парламенті, лідер Партії простих людей
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram