ГоловнаБлогиБлог Зоряна Шкіряка

Шкіряк VS КПУ-Симоненко...

КПУ і Симоненко подали проти мене позов до суду. День почався з новини.

До Київського Апеляційного Адміністративного Суду надійшов позов від КПУ та кандидата в президенти Симоненка "Про визнання протиправними дій кандидата на пост Президента України та забов'язання вчинити певні дії".

Суть у наступному. Під час програми Шустер Лайв 18.04.2014 року, кандидат в президенти Зорян Шкіряк озвучив наступне: 1."Комуністи з частиною або ПР в парламенті діють виключно за сценарієм який написаний в Москві".

2."Комуністичну партію як злочинну партію потрібно заборонити і судити за злочини перед народом України".

На думку комуністів "такі висловлювання порушують принципи виборності, бо формують у потенційних виборців негативне враження про КПУ".

Вимагають "визнати дії Шкіряка протиправними і забов,язати Шкіряка спростувати розповсюджену інформацію у спосіб у який вона була поширена, а саме у програмі Шустер Лайв".

Хм... Повеселило. Як кажуть, "наша песня хороша - начинай сначала"...

Засідання призначено на сьогодні, але я не зможу бути присутнім, бо заплановані заходи які я відмінити не можу. Ми подали клопотання.

Отже. По-перше, на програмі у Шустера, я був не як кандидат в президенти, а як член Ради ВО "Майдан", тобто, як громадський діяч.

Друге. Підпишусь під кожним своїм словом, що сказав на Шустері. Власне, я сказав те, що знає кожен українець-патріот і увесь цивілізований світ. Вважаю, що КПУ - це п'ята колона і прямий "агент впливу" Кремля, що бере активну участь у сценарії дестабілізації ситуації в Україні, який написаний Путіним. Це підтверджується постійною участю представників КПУ у сепаратиських мітингах та мітингах за федералізацію. Про це знає цілий світ, нема, що доводити. Далі. КПУ, як спадкоємець КПСС - це партія катів українського народу. Вони відповідальні за десятки мільйонів невинно вбитих українців під час правління тоталітарного режиму у 1917 - 1991 роках. Голодомор, політичні репресії, масові розстріли, депортація і т.д.

Комуністична ідеологія ( і партія ), як злочинна і сатанинська, мають бути заборонені. Крапка. Це моя особиста точка зору як політика і громадянина, і я маю на неї право.

Якщо суд визнає мої дії протиправними - подамо апеляцію.

А Симоненку і його посіпакам, я б радив не по судах бігати, а розповісти виборцям про свої численні маєтки, джерела доходів, продажність фракції у ВР, а також нагадати про "суперсімейство" Калєтніків і т.д. Є про що з людьми говорити. А нинішня позиція КПУ разом з регіоналами в парламенті, ще одне яскраве тому свідчення.

До речі, вони подали позов і проти Каналу 24, де відбувалася трансляція, але суд його не прийняв.

Наша боротьба триває! Слава Україні! 

Зорян Шкіряк Зорян Шкіряк , ​Політик, громадський діяч.
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram